Werkwijze

Na je eerste contact via mail of telefoon maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek (in de praktijk of online) kan je vrijblijvend kennismaken met de praktijk en de therapeut.

Wil je bij Praktijk De Kantorka aan het werk? Dan volgt de intakefase. Tijdens de intakefase verkennen we jouw leer- of hulpvraag en bekijken we of mijn manier van werken bij je past.

Daarna volgt de behandelfase. Afhankelijk van je hulp-/leervraag spreken we een aantal consulten af. Na de behandelfase volgt een afrondend gesprek, eventueel vindt ook tussentijds evaluatie plaats.

Praktijk De Kantorka heeft op dit moment een wachtlijst.

Vanaf februari 2023 is er beperkt ruimte op vrijdag. Heb je een vraag over de mogelijkheden? Neem even contact op.

Ik streef ernaar om je naar beste kunnen te ondersteunen tijdens jouw traject bij Praktijk De Kantorka. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Bespreek het met me. In contact kan veel worden verduidelijkt en opgelost. 

Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kan je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris. Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met jou gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld. Praktijk De Kantorka is aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), het centrum voor klachten- en geschillenafhandeling.