Therapeut

Ik ben Kitty Melkstop (1972), getrouwd en moeder van drie kinderen (2002, 2004, 2008). 

Wanneer ik terugkijk op mijn werkende leven zie ik als rode draad een interesse voor wat de mens beweegt. Ik heb onder meer gewerkt met asielzoekers en vluchtelingen van alle leeftijden, echtparen met een adoptiewens en ouders die zich gesteld zagen voor opvoedkundige uitdagingen. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal.

Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk voor gestalttherapie. Als therapeut (sinds 2015) en familie-ervaringsdeskundige (sinds 2020) breng ik levenservaring en professionele ervaring mee op het gebied van familievraagstukken en -verbanden. Daar ligt ook echt mijn hart. Daarbij kan het onder meer gaan om hulpvragen die te maken hebben met kinderwens – kinderloosheid - zwangerschap – opvoeding van kinderen die extra zorg en aandacht vragen - adoptie – onveilige jeugd - volwassen KOPP (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen) – mantelzorg – mantelzorg ggz - levend verlies.

Wil je meer weten over mijn achtergrond, opleiding of werkervaring? Kijk eens op mijn Linkedin profiel of neem contact met me op!